Critys-Service-ul tau auto de incredere

Intotdeauna ne-am dorit ca toti conducatorii auto sa beneficieze de servicii de calitate si sa aiba parte in acelasi timp de consultanta si preturi competitive.

Echipa Critys

Echipa Critys este specializata in diagnosticarea tuturor problemelor pe care le intampina vehiculul dumneavoastra. Ne respectam intotdeauna clientii, nevoile acestora si raspundem cu profesionalism si promptitudine oricarei noi provocari. Atat serviciile pe care le oferim, cat si activitatea noastra prezinta un grad inalt de calitate si garantie. Echipa Critys este alcatuita din personal calificat, dedicat si instruit sa rezolve orice problema intampina vehiculul dumneavoastra.

De ce Critys?

Specialistii din cadrul service-ului auto Critys se ocupa indeaproape de intretinerea si reparatiile vehiculului dumneavoastra. Solutioneaza in acelasi timp nevoile si dorintele fiecarui client in parte, oferindu-va oferte personalizate in functie de necesitatile dumneavoastra. Efectuam reparatii si intretinere atat pentru vehiculele noi cat si pentru cele vechi, respectiv autoutilitare si cele din domeniul turismului . Suntem specializați în diagnosticarea problemelor si solutionarea acestora. Tratam clientii de fiecare data exact in felul in care noi ne-am dori sa fim tratati, oferindu-le servicii de calitate la preturi competitive.

Critys inseamna siguranta

Critys este service-ul dumneavoastra de incredere, unde veti putea gasi intotdeauna solutii pentru remedierea situatiilor neplacute ale vehiculului. Va oferim servicii calitative, implicit servicii de mentenanta si intretinere auto completa, la preturi competitive si avantajoase. Oferim o importanta deosebita timpului necesar reparatiei si solutionarii problemelor, pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura de vehicul in cel mai scurt timp.
321

ORE DE LUCRU

450

CLIENTI MULTUMITI

523

LUCRARI FINALIZATE

50+

PERSONAL CALIFICAT

Solutionam cu promptitudine si raspundem cu seriozitate tuturor cerintelor clientilor nostri.

Echipa Critys se ocupa indeaproape de toate problemele pe care vehiculul dumneavoastra le intampina.

Critys-Service-ul tau auto